Αγγελίες Εργασίας

θέσεις απασχόλησης στις μηχανικές, διοικητικές, επικοινωνιακές, χρηματοοικονομικές / λογιστικές, ιατρικές υπηρεσίες κ.λπ.

Η Buck Marine Environmental Technologies είναι ένας κορυφαίος διεθνής πάροχος πετρελαϊκών / περιβαλλοντικών υπηρεσιών βιομηχανικών υπηρεσιών.

Η Buck Marine Environmental Technologies παραδίδει τις υπηρεσίες της σε δύο γραμμές υπηρεσιών: Τεχνολογίες και Μηχανική & Συντήρηση. Η Buck Marine δραστηριοποιείται κυρίως στις περιοχές της ηπειρωτικής Ευρώπης, της Βορειοδυτικής Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Οι πελάτες της βιομηχανίας επεξεργασίας προέρχονται από τομείς που περιλαμβάνουν χημικά και πετροχημικά, ενέργεια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, φαρμακευτικά προϊόντα και βιοφάρμακα, μεταλλουργία και τσιμέντο. Με τους 25.000 υπαλλήλους της, η Buck Marine υποστηρίζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Καλύπτουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας από τη διαβούλευση, τη μηχανική, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, τη συντήρηση, την επέκταση εργοστασίων καθώς και την ανάκαμψη και περιλαμβάνει επίσης περιβαλλοντικές τεχνολογίες και ψηφιακές εφαρμογές.

Η Γραμμή Υπηρεσιών μας Technologies είναι τοποθετημένη παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες του προσφέρονται παγκοσμίως σε όλες τις βασικές περιοχές. Οι Υπηρεσίες Μηχανικής & Συντήρησης προσφέρονται σε τοπικό επίπεδο και εκτελούνται απευθείας σε χώρους πελατών.

Η γραμμή υπηρεσιών Τεχνολογιών παρέχει λύσεις για τη βιομηχανία επεξεργασίας που ενημερώνονται από την αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, από τις μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ανταγωνιστικότητα, από τις τεχνολογικές καινοτομίες και από την επιθυμία βελτίωσης της απόδοσης των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Οι κύριες αρμοδιότητές της είναι στους τομείς της εξυπηρέτησης, κατασκευής και ψηφιακής δικτύωσης εξαρτημάτων και συστημάτων για την οικονομικά αποδοτική λειτουργία των ενεργειακών συστημάτων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων με φιλικές προς τις εκπομπές εκπομπές, με αυστηρές απαιτήσεις σε διαδικασίες και υλικά.

Η γραμμή υπηρεσιών συνεχίζει τις δραστηριότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο στις βασικές βιομηχανίες Βιοεπιστήμες, Έλεγχος Ενέργειας & Εκπομπών και Αυτοματισμοί. συμμετέχει ενεργά στη διάρθρωση της αλλαγής που υφίσταται σήμερα η βιομηχανία επεξεργασίας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, μονάδες για βιοφαρμακευτικά συστήματα (λεγόμενα “skids”), καθώς και τεχνολογίες φίλτρων (“πλυντρίδες”) που χρησιμοποιούνται σε πλοία και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία πυρηνικής ενέργειας.

Η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία στους τομείς της μηχανικής, της διαχείρισης έργων, της τεχνολογίας επεξεργασίας, των αποστειρωμένων περιβαλλόντων και της τεχνολογίας των καθαρών δωματίων, καθώς και της τεχνολογίας εξαιρετικά καθαρών μέσων. Επιπλέον, η επιχειρηματική μονάδα “Life Science” προσφέρει λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων.

Κάνετε καύση για εξειδικευμένη σταδιοδρομία μηχανικών και υπηρεσιών; Τέλεια – αυτό συνδέει περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους / ασκούμενους στις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Buck Marine.

Ενώ ξεκινάτε την καριέρα σας στο Buck Marine, αποκτάτε βαθύτερες γνώσεις σε μια δυναμική εταιρεία με τέλειες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, όπου μπορείτε να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες.

Ποιος ψάχνουμε:

Ειδικά πανεπιστημιακοί φοιτητές στην οικονομία, τη μηχανική, την πληροφορική και τις φυσικές επιστήμες
Οι καλές έως πολύ καλές βαθμολογίες βελτιώνουν την ευκαιρία σας, αλλά δεν είναι απαραίτητες για εμάς
Φιλόδοξοι, προσανατολισμένοι στη λύση, περίεργοι καθώς και ενθουσιώδεις άνθρωποι
Δέσμευση προς την εταιρεία μας
Προσανατολισμός πελατών και υπηρεσιών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων, ένα δύσκολο περιβάλλον και έναν ιδανικό συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής.

Οι ασκούμενοι συγκεντρώνουν πρακτική εμπειρία και θέτουν τα θεμέλια για τη σταδιοδρομία τους στη Buck Marine Environmental Technologies με μια ελκυστική αμοιβή σε μηνιαία βάση.

Έχουμε θέσεις απασχόλησης στις μηχανικές, διοικητικές, επικοινωνιακές, χρηματοοικονομικές / λογιστικές, ιατρικές υπηρεσίες κ.λπ.

Μισθός: 3500 ευρώ μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα / βιογραφικό στην διεύθυνση: info@buckmarinegmbh.com

Buck πετρελαίου περιβαλλοντικές τεχνολογίες GmBh.
Κηφισίας 26 & Παραδείσου 2.
15125 Μαρούσι
Ελλάδα

Κατηγορία Αγγελίας:
antikeimena
Πόλη
thessaloniki
Τιμή - Κόστος
3500
Στοιχεία Επικοινωνίας:
info@buckmarinegmbh.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *