Καλωσήρθατε στο Aggeliesmou.gr !

 

Όροι Χρήσης 

 

Με την είσοδο και παραμονή σας καθώς και την χρήση της δωρεάν υπηρεσίας προβολής αγγελιών, συμφωνείται με τα παρακάτω καθώς και εμείς υπωχρεούμαστε να πράξουμε αναλόγως και σύμφωνα με όσα ορίζουμε.

1. Προσωπικά δεδομένα

1.1 Δεν υποχρεούται κανείς να μας παρέχει προσωπικά δεδομένα.

1.2 Όλα τα στοιχεία που δίνεται είναι προαιρετικά και δεν υποχρεούστε να δώσετε αληθινά και προσωπικά δεδομένα!

1.3 Προτείνουμε να χρησιμοποιείται είτε ψευδώνυμα είτε τα πολύ βασικά προσωπικά δεδομένα ΜΟΝΟ εάν κρίνετε εσείς οτι είναι απαραίτητα για να επωφεληθείται απο τις αγγελίες και τα στοιχεία που θα δώσετε στην εκάστοτε αγγελία.

1.4 Ακόμα και τα στοιχεία που θα δώσετε, δεσμευόμαστε πως δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν θα τα δώσουμε σε κανέναν.

1.5 Δεν Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας ούτε για NewsLetter Ούτε για μεταπώληση στοιχείων σε τρίτους.

 

2. ΕΥΘΥΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

2.1 Σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούσται και δεν θα προτείναμε να απαντήσετε σε αγγελίες που μπορεί να σας κοστίσουν άνευ λόγου και χωρίς την πλήρη συγκατάθεσή σας, χρήματα ή οτιδήποτε προσωπικό.

2..2 Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε αποστολή χρημάτων μιας και καμία τέτοια παρότρυνση δεν υπάρχει από εμάς και καμία ανταλλαγή χρημάτων δεν θέλουμε και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω λογισμικού στην ιστοσελίδα μας.

2.3 Μην αποστείλεται χρήματα σε κανέναν εάν δεν βεβαιωθείται για την πραγματικότητα της συναλλαγής καθώς και την πλήρη συγκατάθεσή σας ή ενός κηδεμόνα εάν είστε κάτω των 18.

2.4

3. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

3.1 Του Χρήστη: Μιας και τα πνευματικά δικαιώματα επί του Περιεχομένου που δημοσιεύεται σε μία Αγγελία δεν ανήκουν στο aggeliesmou.gr, ο Χρήστης παρέχει στο aggeliesmou.gr το διαρκές, δωρεάν, αμετάκλητο, μη αποκλειστικό δικαίωμα και την άδεια προκειμένου να κάνει χρήση, αναπαράγει, τροποποιήσει, προσαρμόσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, παράγει από και διανέμει το Περιεχόμενο, ή να ενσωματώσει το Περιεχόμενο σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική φόρμα, μέσο αποθήκευσης και σε οποιαδήποτε ήδη υπάρχουσα ή αναπτυχθείσα στο μέλλον τεχνολογία και εν γένει προκειμένου το aggeliesmou.gr να μπορεί να κάνει χρήση του Περιεχομένου για οποιονδήποτε σκοπό.

3.2 Του aggeliesmou.gr: Οποιοδήποτε και ολόκληρο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, των εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, συμβόλων, ονομάτων ιστοτόπων, βιομηχανικών σχεδίων, εικόνων, εικόνων φόντου, εικονιδίων, φωτογραφιών, εργαλείων πλοήγησης, κειμένων, λογισμικού ή σχετικών προϊόντων και αγαθών που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα του aggeliesmou.gr, προστατεύονται από δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας και ανήκουν στον aggeliesmou.gr ή σε τρίτα μέρη. Ο Χρήστης συμφωνεί να σεβαστεί τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας του aggeliesmou.gr και των τυχόν τρίτων και γνωρίζει ότι η διανοητική ιδιοκτησία σε αυτή την Ιστοσελίδα και το λογισμικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια των ιδιοκτητών τους.

Το aggeliesmou.gr παρέχει στον Χρήστη μόνο το μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο, δικαίωμα να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Ιστοσελίδας και τις Υπηρεσίες του aggeliesmou.gr αποκλειστικά και μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Όλα τα δικαιώματα που δεν χορηγούνται ρητώς στον Χρήστη αποτελούν ιδιοκτησία του aggeliesmou.gr και των δικαιοδόχων του.